Aanmeldformulier vriendje (0-12 jaar)

Uw voorletters en achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode en woonplaats *
E-mail adres *
IBAN rekeningnummer *
Voor- en achternaam van het kind
Geboortejaar van het kind *

Vriendje worden: laat kinderen de Basiliek steunen

Om de Basiliek óók voor de toekomst te kunnen blijven behouden, moeten kinderen daarbij vroeg betrokken worden. Aan dat draagvlak voor de toekomst, moet nu worden gewerkt.

Geef uw kind, kleinkind, neefje of nichtje een bijzonder cadeau! Maak hem of haar door een eenmalige bijdrage Vriendje van de Basiliek.

 Om het jaar wordt een bijeenkomst georganiseerd in de Basiliek voor kinderen; u en het door u opgegeven kind worden daarvoor uitgenodigd. Tijdens de bijeenkomst wordt een korte rondleiding gegeven en een bezoek aan de crypte gebracht. Twee keer per jaar ontvangt u per e-mail de speciaal voor kinderen gemaakte “Basiliek Kroniekje”.

Door het opsturen van dit formulier maak ik mijn kind tussen de 0 en 12 jaar “Vriendje van de Basiliek Oudenbosch”; of ik geef dit lidmaatschap cadeau aan het kind en betaal in één keer 30 euro.

Het kind blijft tot en met de leeftijd van 12 jaar Vriendje.

Om kosten te besparen en uw geld ten goede te laten komen aan het behoud van de Basiliek Oudenbosch, verloopt alle correspondentie vanuit de Stichting via e-mail. U beëindigt uw machtiging door het sturen van een e-mail of het zenden van een bericht aan de Stichting. Voor het e-mail adres en postadres zie hieronder.
Stichting Behoud Basiliek Oudenbosch, Secretariaat Vrienden, Markt 59, 4731 HN Oudenbosch
Bankrek.: NL79 RABO 0140 7005 28; Contact: vrienden@stichtingbehoudbasiliek.nl